HSV De Ommelanden - HSV De Ommelanden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

HSV De Ommelanden

HSV DE OMMELANDEN

Welkom op de website van HSV de Ommelanden

Bij HSV De Ommelanden richten wij honden af volgens de IPO richtlijnen (International Prufungs Ordnung) Dit programma bestaat uit diverse onderdelen, UV, VZH, Speuren, Appel en Manwerk. Bij HSV De Ommelanden wordt op een ontspannen, maar toch serieuze manier met de hondensport omgegaan, waarbij gestreefd wordt diploma's te behalen (zoals UV, VZH, IPO I, II en III en SpH I en II). En eventueel mee te doen aan wedstrijden.

HSV De Ommelanden is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen (NBG), het overkoepelend orgaan van werkhondenverenigingen in Nederland, die op haar beurt weer is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS). Men dient ook lid van de NBG te worden. Dit lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd (art. 2.35 BW) tenzij men het lidmaatschap voor 1 december van het lopende jaar opzegt.

Onze trainingstijden zijn als volgt:

Maandag 19.00-23.00 uur

Zaterdag 09.00-17.00 uur

Locatie: Gideonweg 21 9723 BM Groningen

Voor het afmelden van een training, graag even contact opnemen met Luppo Kuper. Ook als u een keer langs wilt komen om eens mee te trainen, dan even contact opnemen met Luppo Kuper.

Telnr. Luppo Kuper: 06-42 54 49 14

Indien u niet komt speuren, dan graag even afmelden bij Willem Rozeboom.

Telnr. Willem Rozeboom: 06-55 37 81 92

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de hondensport, kom dan tijdens de training eens kijken, of neem contact met ons op via ons contactformulier, te vinden op de pagina WIE ZIJN WIJ en tabblad BESTUUR.


Copyright 2010 niets van deze website mag gekopieerd worden zonder onze toestemming.
Voor vragen en of opmerkingen over de website kunt u contact opnemen met WEB ART PJH.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu