KG Martinistad - HSV De Ommelanden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

KG Martinistad

KG MARTINISTAD

Welkom op de website van KG Martinistad

Bij KG Martinistad richten wij honden af volgens de IPO richtlijnen (International Prufungs Ordnung) Dit programma bestaat uit diverse onderdelen, UV, VZH, Speuren, Appel en Manwerk. Bij KG Martinistad wordt op een ontspannen, maar toch serieuze manier met de hondensport omgegaan, waarbij gestreefd wordt diploma's te behalen (zoals UV, VZH, IPO I, II en III en SpH I en II). En eventueel mee te doen aan wedstrijden.

KG Martinistad is aangesloten bij de Dobermann vrienden in Nederland (DVIN), de Algemene Dobermannvereniging van Nederland die op haar beurt weer is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Men dient ook lid van de DVIN te worden. Dit lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd (art. 2.35 BW) tenzij men het lidmaatschap voor 1 december van het lopende jaar opzegt.

Onze trainingstijden zijn als volgt:

Woensdag 19.00-23.00 uur

Zondag 09.00-17.00 uur

Locatie: Gideonweg 21 9723 BM Groningen

Voor het afmelden van een training, graag even contact opnemen met Luppo Kuper. Ook als u een keer langs wilt komen om eens mee te trainen, dan even contact opnemen met Luppo Kuper.

Telnr. Luppo Kuper: 06-42 54 49 14

Indien u niet komt speuren, dan graag even afmelden bij Willem Rozeboom.

Telnr. Willem Rozeboom: 06-55 37 81 92

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de hondensport, kom dan tijdens de training eens kijken, of neem contact met ons op via ons contactformulier, te vinden op de pagina WIE ZIJN WIJ en tabblad BESTUUR.


Copyright 2010 niets van deze website mag gekopieerd worden zonder onze toestemming.
Voor vragen en of opmerkingen over de website kunt u contact opnemen met WEB ART PJH.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu