Aftreden voorzitter Anna Rozeboom-Nolmans

Anna is niet zomaar iemand. Zelf en samen met haar man Willem heeft zij haar sporen verdiend in de africhting van de Dobermann. Zij dragen de Dobermann dan ook al jarenlang een warm hart toe. Dat zie je niet alleen in de africhting maar ook in de betrokkenheid naar de vereniging. In het jaar 2000 zijn ze lid geworden en vanaf het begin hebben zij zich met overgave ingezet voor HSV De Ommelanden en KG Martinistad. Anna eerst in de kantine en later als bestuurslid en Willem als pakwerker.

Ook weet Anna zeer veel van ons geliefde ras de Dobermann. Honden, eigenaren en afstamming, ze kent met naam en toenaam.

Samen hebben ze mooie resultaten behaald met hun honden. Hun teefjes Bibi Queen Victoria v/d Fivelborgh en Affra van Sombranega heeft Anna zelf naar IPO 3 gebracht en met Bibi heeft ze ook nog wedstrijden gedaan. Met Clint van de Dobermannborgh, Dylan van de Dobermannborgh, Charley van het Donauhof, Drago v/d Fivelborgh en Falco v/d Fivelborgh heeft Willem mooie resultaten behaald. Anna heeft hem daar altijd volledig in gesteund zowel thuis als op het trainingsveld. Ook heeft zij jarenlang achter de bar gestaan in onze kantine.

In 2021 nam Anna het voorzitterschap van HSV de Ommelanden op zich. Het zijn geen gemakkelijke jaren geweest, dit kwam in hoofdzaak door alle Coronaperikelen waar alle sportverenigingen onder gebukt gingen maar samen met de leden heeft zij er toch het beste van weten te maken.

Wij als HSV de Ommelanden zijn Anna dan ook zeer erkentelijk voor de betrokkenheid en de vele jaren die zij als lid,  kantinemedewerker en bestuurslid in onze
mooie club heeft gestoken.

Bedankt hiervoor Anna en we hopen jullie nog lang te mogen treffen op de club.

Namens het bestuur van HSV de Ommelanden