FEESTCOMMISSIE

Op dit moment hebben we een geen feestcommissie. Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen, meld je dan aan bij het bestuur.

Het plan is om 4 maal per jaar iets te organiseren. Bent u lid of trainend donateur en u heeft een idee of suggestie, dan kunt u dit delen met hen. Zij zullen het dan uitwerken om er een mooie dag van te maken.
Mail uw idee of suggestie naar feestcommissie@hsvdeommelanden.nl
Op deze pagina zal dan ook de vermelding staan wat er georganiseerd gaat worden.
Bij voorbaat dank.

Kerst en Nieuwjaars-diner 2014/2015

Ook in 2015 zijn we met elkaar weer aan een mooi hondensport jaar begonnen. Iedereen is een goed, gezond, sportief, gezellig en uitdagend hondensport jaar gewenst!

Nieuwjaarsborrel 2014

Ook in 2014 zijn we met elkaar weer aan een mooi hondensport jaar begonnen. Iedereen is een goed, gezond, sportief, gezellig en uitdagend hondensport jaar gewenst!

Kerstdiner 2013
Er heeft een gezellig kerstdiner plaats gevonden met vele leden van de vereniging. De foto’s zijn onderling verspreid.
 
De Wandeling

Op zondag 6 oktober stond de wandeling van de hondenclub gepland. De feestcommissie had een wandeling in Lauwersoog uitgezocht.

De zon scheen heerlijk op deze herfstdag. We verzamelden bij het activiteiten centrum , waar we eerst konden genieten van een kop koffie en thee met, door Sabine, zelfgemaakte appelflappen om voor een goede ondergrond te zorgen.
De honden hadden er zin in en na een eerste plas bij de parkeerplaats vertrokken we met de hele club. Het was een gezellige bende met al die Dobers, geleiders en hun familie. De wandeling ging eerst over het fietspad, waarna we de tussenstop hadden.

Mens en dier werden voorzien van een hapje en drankje waarna vol goede moed de wandeling werd voortgezet. De tocht leidde langs velden, door bossen en zelfs door riet. De weg slingerde voort en na een tocht van ruim anderhalf uur werd de eindbestemming bereikt. De honden waren moe maar voldaan en na een lekker bakje water konden ze in de auto weer tot rust komen. Er werd nog even gezellig nagekletst onder genot van een drankje en de overgebleven appelflappen.

Het was een zeer geslaagde dag.