NIEUWS & UITSLAGEN

Bedankt!

Dicky bedankt voor alle uren grasmaaien!

Aftreden voorzitter Anna Rozenboom-Nolmans

Anna is niet zomaar iemand. Zelf en samen met haar man Willem heeft zij haar sporen verdiend in de africhting van de Dobermann. Zij dragen de Dobermann dan ook al jarenlang een warm hart toe. Dat zie je niet alleen in de africhting maar ook in de betrokkenheid naar de vereniging. In het jaar 2000 zijn ze lid geworden en vanaf het begin hebben zij zich met overgave ingezet voor HSV De Ommelanden en KG Martinistad. Anna eerst in de kantine en later als bestuurslid en Willem als pakwerker.

Ook weet Anna zeer veel van ons geliefde ras de Dobermann. Honden, eigenaren en afstamming, ze kent met naam en toenaam.

Samen hebben ze mooie resultaten behaald met hun honden. Hun teefjes Bibi Queen Victoria v/d Fivelborgh en Affra van Sombranega heeft Anna zelf naar IPO 3 gebracht en met Bibi heeft ze ook nog wedstrijden gedaan. Met Clint van de Dobermannborgh, Dylan van de Dobermannborgh, Charley van het Donauhof, Drago v/d Fivelborgh en Falco v/d Fivelborgh heeft Willem mooie resultaten behaald. Anna heeft hem daar altijd volledig in gesteund zowel thuis als op het trainingsveld. Ook heeft zij jarenlang achter de bar gestaan in onze kantine.

In 2021 nam Anna het voorzitterschap van HSV de Ommelanden op zich. Het zijn geen gemakkelijke jaren geweest, dit kwam in hoofdzaak door alle Coronaperikelen waar alle sportverenigingen onder gebukt gingen maar samen met de leden heeft zij er toch het beste van weten te maken.

Wij als HSV de Ommelanden zijn Anna dan ook zeer erkentelijk voor de betrokkenheid en de vele jaren die zij als lid,  kantinemedewerker en bestuurslid in onze
mooie club heeft gestoken.

Bedankt hiervoor Anna en we hopen jullie nog lang te mogen treffen op de club.

Namens het bestuur van HSV de Ommelanden

Aftreden voorzitter Luppo Kuper

Luppo Kuper, een “begrip” in de Dobermann- en hondensportwereld. Een man met veel passie en liefde voor De Dobermann. Niet alleen voor het ras maar ook voor de vereniging. Luppo is meer dan 25 jaar voorzitter geweest van HSV De Ommelanden en sinds 2015 ook van KG Martinistad. Met veel passie, ervaring en deskundigheid heeft hij menig beginnend en ervaren lid van beide verenigingen geholpen om verder te komen en zich te ontwikkelen in de door ons zo geliefde sport. Ook niet-leden werden met net zo veel inzet geholpen. Hij was jarenlang het boegbeeld. Wie kende hem niet, alles in zijn eigen herkenbare, duidelijke stijl.  

Met zijn honden was hij succesvol, zodra de IPO 3 was gehaald werden de wedstrijden gedraaid, ook hier liet hij zijn sporen na. We zullen niet alles opnoemen, maar met Victoria van de Barbierhoeve werd hij 2 maal Nederlands Kampioen en met haar als stammoeder werd het eerst Fivelborgh nest gefokt. Met veel plezier en trots werden er 7 nestjes gefokt.

Helaas voor ons, maar heel begrijpelijk is de tijd gekomen dat Luppo een stap terug wil doen in het bestuurlijke gebeuren. In 2021 nam hij als voorzitter al afscheid van HSV de Ommelanden en afgelopen oktober was het zover dat hij ook de voorzittershamer van KG Martinistad neerlegde. Als “nieuw” bestuur zijn wij Luppo heel veel dank verschuldigd voor wat hij al die jaren voor ons heeft betekent. Niet alleen op de voorgrond, maar ook op de achtergrond. Ook mogen wij niet vergeten Luchien te bedanken, immers stond zij altijd aan Luppo’s zijde, zonder haar had hij niet zoveel tijd en energie aan de vereniging kunnen besteden.

Gelukkig zien we Luppo nog wel op het veld met zijn beide honden Fede en Yarah, stil zitten is niet aan de Kupers besteed J.

Luppo bedankt voor alles!!!

 

Bestuur KG Martinistad.
André Abbring, voorzitter
Anna Rozeboom-Nolmans, secretaris
Appie Pleiter, penningmeester

D.V.I.N. Africhting

Willem Rozeboom en Luppo Scheeve hebben hun africhtingsteken van de D.V.I.N. in ontvangst mogen nemen voor hun behaalde resultaten in de africhting. Willem Rozeboom: diamant  en Luppo Scheeve: brons.

Van harte gefeliciteerd mannen!

KG MARTINISTAD > NIEUWS & UITSLAGEN

UITSLAGEN

Affra
UITSLAGEN 2015
Examen 21 november Keurmeester: dhr. F. Matekovic GELEIDER HOND RAS CERT A B C TOTAAL Gerda Smit...
nkspeuren2014
UITSLAGEN 2014
EXAMEN DV Abt. Stadland 13 december Keurmeester(s): Dhr. M. Dauks GELEIDER HOND CERT A B C TOTAAL W....
Dobermann-DVIN-2013--34-
UITSLAGEN 2013
Individueel Africhtings Kampioenschap16 november bij Kringgroep Martinistad te Groningen Davy WertzAthos...